torsdag 16 april 2009


Nu var det ett tag sen man skrev igen...hmm dagarna bara rusar på.Valparna har flyttat och det verkar gå bra för dom.Kelli är kvar hos mig och ja ni va det så här att ha valp?Hon är verkligen en pina för en som inte har tålamod.Det är en fartig valp med en del temprament och inte alltför lätt att säga till...vill gärna inte ge sig i första taget.Men otroligt snäll när man lämnar henne en stund och sover länge på morgonen,gillar att åka bil då sover hon hela tiden.Kan nästan säga att hon blivit rumsren på en vecka och det är ju en skön bit som är avklarad.Cosmos håller på att kräks! hon jagar honom så fort hon får tillfälle...
Ja vänner nu är det snart dags att f ara till värmen hoppas jag! Turkiet den 2 maj kommer tillbaka den 9 maj.ska bli så nice.Tror vi får ha snö fram till midsommar verkar det som...förrgår var det ju sommar tyckte man och i går blev det kallt igen och idag snöar det..va är det frågan om.Bor på helt fel ställe känns det som.
Hade tänkt man skulle få börja med spår träning nu eller uppletande iaf.och hur kul är det när det ligger is och snö mest överallt.
Planerna för sommaren börjar ta form ..Först till Umeå i maj sen tänkte jag åka till Trondheim i juni och ställa Cosmos sen Kelli i Stockholm om hon ser ut för nått då.
Skulle vara lite kul att åka på SSM i år med,men får se vad plånboken tilllåter.Det är långt och det blir ju några dagar så det kostar en del att åka.
Bilen är trasig och den måste lagas och fatta folk avgassystemet måste bytas och bara för att den fyrhjulsdriven kostar det 7000 att köpa ett nytt och då tillkommer jobbet!!!!!Finns inte att köpa pirat delar heller utan måste på ett orginal.
Man undrar ju om det är gjort av guld eller nått. så tankarna går ju lite fram och tillbaka om det är värt att byta det när bilen är så gammal.Måste ta ett beslut snart för den ska bes i slutet av Maj.
Ha det gott vänner/ M:L

Inga kommentarer: