fredag 20 mars 2009

Kelli


Idag var det ett mkt trist väder så jag tänkte då att jag tar med Kelli till stan och handlar hundfoder och åker till birsta för att skaffa mer skurmedel..nått som det är stor åtgång på nu för tiden.Så får hon lära sig att åka bil samtidigt.
Hon var ju inte direkt tyst i bilen kan man säga ..hon lät som hon skulle dö i bland.Skrek oavbrutet till birsta i ca en halvtimme.Men hon mådde bra inget kräks eller dreggel.
Fick komma ut en sväng på rusta och det var kul ..men blött.

Åkte in till Ströms och då fick hon följa med in ..å där var det kul.släppte ner henne på golvet bland alla saker och människor ..hon for som en lemmel bland hyllorna och kolla in alla saker´,vifta på svansen och pussa på alla människor som tycker att en svchäfervalp är det vackraste som finns.Hon skötte sig helt otroligt bra.Inte ett dugg blyg. Avsluta med att kissa på golvet och sen gick vi ut efter att ha handlat en säck foder till Easie.
I bilen igen och då var det inte ett ljud där bak ..tyckte nog att det var rtätt ok att åka bil nu.Sen for vi hem till grabbarna och lekte ute på gården ett t ag sen var det riktigt Godnatt!! hon slog ikull som ett korthus när dom fick komma in.
Lets Danse Var det ja!!! haha!!
Ha en trevlig helg!!
M:L

2 kommentarer:

camilla sa...

Synd att solen inte riktigt ville titta fram idag, det var ju så skönt dom dagarna då den var framme.
Det blir nog bra med bilåkandet för tösen bara hon har fått kläm på det ordentligt, kanon att hon inte kräktes iallafall.
Jag hörde nog av Johan att han hade stannat till då valparna var ute, tänk.. han tar till alla knep han kan för att få kläma lite på dom.
Haha, att lägga en kissepöl på golevet innan ni går, det är väl klart, dom ska ju veta att Kelli varit där *s*.
Må så gott nu alla.
Kram Camilla

Gunilla Strand-Jonsson sa...

Så Kirro blev Norsk.
Lite snyft är det.
På Torsdag kommer Zappa til Anneli
ska bli skoj att se hur hon reagerar.
Är det tyst och tomt nu.
Eller bara skönt.